fredag 24 augusti 2012

MarpLondon

Jag har en bekant från Danmark som bott i London en massa år. En cool cat vid namn Marianne.

Senaste veckorna har hon börjat posta en väldigt massa schyssta foton på sin facebook och jag har hajat till över dessa för att de sticker ut och är så bra. Idag bjöd jag in henne till min Marshmallow Electra-sida och vips så passade hon på att shoppa min Wild West-klänning.

I love Facebook.

Marianne, som kallar sig själv MarpLondon, har börjat jobba som fotograf. Kolla gärna in hennes hemsida. http://marplondon.virb.com

Det var den här klänningen hon köpte. Kan även passa på att bjuda på lite kuriosa: klänningen har tidigare tillhört fina Charlotte i Cookies'n'Beans.


p.s. Jag vet att det är lite urplockat i Etsy-shoppen efter helgens Blocketloppis då nästan allt gick åt, men jag ska fylla på med lite höst och vinterinspirerade grejer snart, även om min specialité är sommarklänningar. Håll tillgodo! www.etsy.com/shop/marshmallowelectra d.s.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar