torsdag 5 juli 2012

Världens bästa midsommar i Spanien!

Redan runt juletid fick jag och Daniel en väldigt fin inbjudan om att komma till Johan&Isabel i Spanien och fira midsommar. Vi bestämde oss tidigt för att åka och även om jag inte har någon särskild midsommatradition här hemma kändes det ändå lyxigt att ha planer för den lite heliga helgen. Vi har besökt Johan&Isabel i Spanien tidigare, precis efter att vi blev ihop, och därför känns det lite som vårt speciella ställe så vi trollade med våra scheman och fick ihop det hela. HURRA!

Jag måste erkänna att jag hade väldigt stora förväntningar på helgen innan resan. Det skulle vara sol, jag skulle bada jättemycket (både i poolen och i havet), äta charkuterier i mängder, dricka cava och iskall cerveza, träffa nya snälla människor, hänga med Coco Chanel och så samtidigt inte missa den där svenska midsommarkänslan. Det var nästan som gjort för att man skulle bli besviken. Hur skulle alla dessa önskningar kunna gå i uppfyllelse?

Men det gick! Vi fick uppleva vår hittills absolut bästa semester någonsin! ALLT VAR PERFEKT!

Vi blev 16 personer totalt och jag var den enda som kom längre söderifrån än Piteå (vilket jag även lyckades utbringa en rätt udda skål kring, men om ni vill höra hela den historien får ni prata med någon som var med...).

Här kommer en kavalkad av bilder. Dom kommer lite i blandad ordning eftersom några är från mobilen och några från kameran. 

Värdparet har flaggat för att festen kan bli en tradition. Inte mig emot!

p.s. Isabel, festens värdinna, har också en blog. Där kan man både se fler bilder från festen samt kolla in deras exotiska liv nere i Spanien. Huset är något alldeles spektakulärt där det ligger högst uppe på Altea Hills.
http://www.belissima.se/index.php/2012/06/midsommar-2012/ d.s.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar