torsdag 5 juli 2012

Mina nya kompisar Skrillex och M.Ward

Att jobba i musikbranschen kan ju vara väldigt krävande. När det blir dags för musikfestival tilldelar chefen dig ett schema med en lista på en massa artister som du måste hinna med att se fast man egentligen vill se en massa egna favoritband. Förhoppningsvis krockar dom inte, för då måste man prioritera bolagets artister.

Hehe. Ja så kan det vara. Men så är det ju förstås inte för mig för jag jobbar ju för världens bästa musikbolag Kobalt och vi har ju bara en massa jättebra artister på vår roster.

På Peace&Love nu i helgen passade jag, tillsammans med bästaste chefen Johan, på att se så många Kobalt-artister som det bara gick.

Festivalens absoluta höjdpunkt, Le Grande Finale, blev konserten med Sonny Moore a.k.a Skrillex på lördagskvällen. Jag har tidigare inte sett mig själv som målgruppen för denna rätt extrema Dub Step men jag lovar dig att efter en lång festivalvecka med massor av jobb, lite sömn och ett oändligt antal öl på Eden så blev Skrillex musik det mest uppfriskande jag hört på länge! Jag dansade, och dansade och hoppade och var glad hela konserten igenom. Att vi dessutom fick avnjuta konserten från sidan av scenen gjorde inte det hela sämre.

Till på köpet fick vi hänga med Sonny och hans jättesnälla crew både före, under och efter konserten. The Shins gled också in på en räkmacka då dom hade logen bredvid. Här kommer lite bilder.

För er som gillar lite softare musik kan jag även skryta med att vi fick kvalitetstid med M.Ward både efter hans gig plus till frukost nästa morgon. VÄLDIGT trevlig prick den där Matthew Ward.

Heja Kobalt!

Carolina + Sonny/Skrillex

Carolina + Sonny + Johan (Skrillex + Kobalt Scandinavia)
Skrillex snälla turnéledare RH

Skrillex live

Skrillex + The Shins after show

M.Ward äter frukost med Carolina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar