måndag 9 juli 2012

Det luktar Lush i mitt badrum (och överallt)

Världens bästa Mimmi (Boris&Rogers matte) är butikschef på Lush Kungsgatan. En utmärkt liten butik med tvålar, cremer och badbomber som luktar väldigt gott.

För en månad sen ungefär var jag på Lush för att få handmassage After Work. Det var toppen. I samma veva passade jag på att ta ett foto på mig själv utanför butiken som jag skickade in till en tävling. Det gick väldigt bra. Jag vann! Inte helt själv utan tack vare alla snälla facebook-kompisar som röstade på min bild. Jag fick 162 röster, wiieeee!!

Idag var jag och hämtade ut min vinst. Världens största guldglittriga paket som heter Mr.Big/Lush Legends. Dubbel-wiieeee!!!

Jag packade upp lådan idag och har planerat hur jag ska använda alla godsaker. Måste skaffa badkar....

Hittade en video som en galen kvinna i USA lagt upp där hon presenterar sin Lush Legends-låda. Oh-la-la vilka galningar det finns! Kanske blir jag likadan när jag börjat använda alla tvålar? Kolla här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar