torsdag 5 juli 2012

Det går bra i Etsy-shoppen nu!

Det var länge sen jag skrev något men jag har haft så mycket roligt för mig!

Och när man minst anar det blir det också affärer i Etsy-shopen, wiieee!!!

Den här veckan har jag postat 1 par dödskalleboots till Waterford NY (USA), 1 st Hawaii-klänning till Brooklyn NY (USA), 1 60-tals-bikini till Gibsonia PA (USA) och 2 st klänningar till Beaumont TX (USA).

Jag har börjat samla på mig nya plagg på loppisar för att kunna fylla på så snart jag får tid. Marimekko-klänningar verkar vara storsäljaren såhär långt, dom går åt direkt när man lägger upp dom. Hojta om du råkar ha någon på lager som du vill sälja av!

Såhär ser det ut innanför mina ögonlock när jag skrattar hela vägen till posten: $$$$$$$$$$$$$$
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar