måndag 23 juli 2012

Bergkvara Water Festival

I lördags morse bestämde jag mig för att inte vara rock-änka hela helgen lång utan hoppade in i turnébussen och följde med hitkidsen Norlie&KKV till Bergkvara Water Festival. Det visade sig vara ett bra beslut för det blev en rolig helg med kul folk, bra gig, bastubad och SPA och efterfest på fint Gästgiveri. På vägen hem var jag så badsugen så jag bad killarna släppa av mig på nåt badställe, vi hamnade på VÄRLDENS läskigaste campingplats nånstans utanför Valdemarsvik där jag motvilligt tog ett topp i en smutsig sjö. Vill aldrig dit igen.

Jag och Daniel bestämde oss också för att adoptera en liten apa som ett fan kastade upp på scenen under Norlie&KKV-spelningen. Vi döpte honom till Otto efter den goda glassen i Åhus. Han kommer få det bra hos oss.

Norlie&KKV on stage

Min kille där till höger bakom trummorna

Ludwig körar

Gästgiveriet där vi bodde

Vi fick träffa Cue, det var kul. Jag tog ingen egen bild men bandet tog den här.

Otto på väg hem till oss. Otto är en pirat-apa.
Vedboden på den otroligt läskiga campingenInga kommentarer:

Skicka en kommentar