måndag 23 juli 2012

Ännu fler nyheter i min Etsy-butik

I fredags besökte jag Birkastans bästa butik Plezuro där snälla Johanna lät mig låna en av hennes provdockor för att fota mina senaste vintagefynd som ska upp på Etsy-shoppen.
www.etsy.com/shop/marshmallowelectra 

Det är så mycket lättare att ta bra kort på kläder när dom sitter på en docka med de rätta proportionerna. Dockan är har dessutom betydligt längre tålamod än vad jag förmodar ett en kompis skulle ha om jag lånade in någon snäll person som modell.
Vintagefynden från loppisar är ju inte heller alla i samma storlek så jag tror inte att det skulle räcka att ha en och samma modell men på dockan passar allt. Butiken är dessutom väldigt ljus och fin så kläderna blir presenterade på ett bra sätt.

Slutsats: Dockan är bra och Plezuro är bra. Jag vinkade hejdå till dockan när jag gick. Hoppas och tror att vi ses igen inom kort.

Dessa plagg har jag lagt upp i Etsy-shoppen idag. Fler kommer efter hand. Hav tålamod!

Om du som blog-läsare hittar något som du är intresserad av att prova eller köpa går det såklart jättebra att maila mig direkt på marshmallowelectra@gmail.com jag ger gärna kompispriser :-)

Country Western Vintage Dress


Heavenly Blue Disco Blouse

Italian Silk Skirt

Marimekko vintage dress "Madicken style"

Country Western Shirt Dress


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar