lördag 16 juni 2012

Nu finns det ingen ursäkt att undvika camping

Min kompis Signe (mamma till Stig, fågelskådare, music lover och tydligen även campingexpert) tipsade mig om ett tält som nästan fick mig att svimma. Ett VATTENMELONTÄLT! Hurra! Vill ha!


Jag började Googla runt och på en sekund hade jag hittat företaget som tillverkar detta mästerverk. Dom heter FieldCandy, är ett Brittiskt företag, och erbjuder ett enormt utbud av fräsiga mönster till semestern. Nu finns det ingen som kan säja att det är tråkigt att tälta. Här har jag valt ut tält till några av mina kompisar, vilken camping ses vi på under industrisemestern?

Maja A Francis

Lina Kollind

Cecilia Sullivan

Anna Carlsson
Stinis Eriksson

Birgitta Broomé


Mimmi Kreivi

Johanna Westin

Följande tält står än så länge lediga, men kom gärna med förslag på vem som kan bo i dessa så kanske vi kan abonnera en hel camping tillsammans. Grilla flintastek, dricka vin, spela minigolf och sen ta ett nattbad i månskenet. Tjohoo!!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar