fredag 1 juni 2012

Nederländerna

Imorse vaknade jag av att det spöregnade ute. 1 Juni. Höstkänsla. Blä.

Men sen vände humöret för när jag tittade i mobilen hade jag sålt ytterligare en av mina vintageklänningar på Etsy. Tjohoo det tar sig! Jag som trodde att det skulle ta flera månader att komma igång men nu har jag sålt fyra saker på bara ett par veckor. Den här gången var det ytterligare en försäljning till Nederländerna. Dom verkar gilla mina grejer där för häromveckan skickade jag även en fin liten partyväska till samma land.

Som grädde på moset har jag ett näst intill sjukligt intresse av att packa och posta saker. Det finns något väldigt tillfredsställande med att lägga ett paket på lådan. Jag borde ha tagit tjänst inom det numera näst intill obefintliga Postverket...

Såhär såg klänningen ut. Och paketet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar