tisdag 5 juni 2012

En gång är ingen gång. Två gånger är en gong-gong....

Förra året gick jag och Mimmi & Emil till Kungsan en solig måndagkväll och åt en massa godsaker under arrangemanget Smaka På Stockholm. Nu tänkte vi göra det till en tradition och gick dit igen. Vädret var inte alls lika bra och maten var tyvärr inte heller lika god men vi hade kul ändå. Vi fick även sällskap av Ludwig&Karin. Plus att Sebastian Karlsson spelade på stora scen.

Mimmi bestämde sig för att göra ett tjusigt collage på när jag åt ostron.Mimmi blev HELT TILL SIG när hon äntligen fick med oss andra till godisståndet. Och lyckan när hon lyckades pruta och fick en kola-rem extra var euforisk :-)


Polisen cruisade runt med segways. Modernt. Men det kändes som att dom höll på att öva för det gick inte snabbt inte...

Efter några mindre goda smakrätter (och en stor rätt lamm från Gotland som jag inte blev alls nöjd med tyvärr) avslutade kvällen med en smakportion Vildsvin och Potatispuré som vi delade på 3 personer. Det var kvällens bästa helt klart! Smarr! Restaurang Nyagatan. Rekommenderas.


Le grande finale blev provsmakning av Cava från Vicente Gandia. Beställningsvara på Systemet. Väldigt gott och ett bra sätt att avrunda kvällen.

Sen åkte jag hem och såg ett avsnitt av min nya favoritserie Suits liggandes på SpikmattaInga kommentarer:

Skicka en kommentar