tisdag 29 maj 2012

Marshmallow Electra finns även på Etsy

För mig räcker inte med att starta ett projekt i taget. Jag gör alltså gärna flera saker samtidigt. Så jag har även startat en vintageshop på Etsy. Jag blev så inspirerad av världens bästa Maja A Francis och hennes SwitchToKitsch-affär att jag bestämde mig för att starta en egen.

Här är länken:
http://www.etsy.com/shop/marshmallowelectra
Lägg den mer än gärna som "Favorite Store" om du har ett Etsykonto. Då blir jag glad.

Jag har lagt upp lite nya klänningar den här veckan så kolla gärna in. Fler grejer kommer upp hela tiden.

Än så länge har jag sålt och skickat en partyväska till en gullig tjej i Nederländerna, en Marimekkoklänning från 1963 till en Finlandsälskande tok i Japan och så en antik polkadot-bikini från Domus till Columbus Ohio USA.

Sa jag att jag älskar att lägga paket på lådan förresten? Det är en av mina stora hobbys.

Här är några av klänningarna jag säljer just nu:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar