tisdag 29 maj 2012

Marshmallow Electra, but why?

<---- Det här är en väl använd tub med läppglans. Jag fick den av min fina kompis Anna Carlsson en gång när hon kom hem från en glammig resa till Paris/Barcelona/San Fransisco/Wherever.
Hon köpte den till mig för att vi brukar köpa små souvenirer till varandra från våra resor men just den här lilla presenten valde hon för att hon tyckte att namnet på färgen passade min personlighet. Den hette "Marshmallow Electro". Jag älskade den från första stund och nu är den nästan slut och man kan inte längre se vad det är för märke eller har för innehållsdeklaration.


Det där namnet bar jag med mig. Jag tänkte att jag skulle börja använda det som ett DJ-namn. Men det blev så pretentiöst. Nog för att jag spelar skivor då och då, men att ha ett DJ-namn, så högt har egentligen ambitionsnivån för mitt skivspelande aldrig legat.


När jag nu i våras kläckte idén att starta en blog gick jag och funderade ett tag på vad jag skulle döpa den till. Jag körde fast lite i tankarna men när jag berättade om mina planer för min Systeryster Stina (väldens bästa SIS) sa hon det som att det vore det självklaraste i världen: "Men vaddå, vad hände med Marshmallow Electro?".
Så var namnet fött. Jag bytte till ett A på slutet för att det skulle kännas lite mer tjejigt, och för att jag inte skulle få en stämning från något stort sminkmärke...


Välkomna till Marshmallow Electras värld! Nu får vi se var det här lilla äventyret tar oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar